Sospro 20 vuotta


Tiesitkö, että Sospro on nuori aikuinen? Se täyttää tänä vuonna 20 vuotta. 20-vuotisjuhlavuosi näkyy vuoden aikana eri tavoin sosprolaisten yhteisissä tempauksissa ja sisäisessä viestinnässä. Lisäksi juhlavuosi näkyy ulkoisessa viestinnässämme ja pääset mukaan juhlintaan seuraamalla tätä sivua. Päivitämme sivun sisältöä juhlavuoden edetessä.

Juhlavuoden historiauutisia toimintayksiköistämme

Ensimmäiset lapset Sospron ensimmäiseen lastenkotiin, Turun Kakskerran saarella sijaitsevaan Merilinnaan, saapuivat kesäkuussa 2004. Osa Sospron lastenkodeista on toiminut kuitenkin jo yli 20 vuotta. Vanhin lastenkotimme on vuonna 1996 perustettu Mansikkapuisto Hämeenlinnassa. Mansikkapuistolla on toimintahistoriaa jo yli 25 vuotta. Pitkä toimintahistoria on myös Ravanikodin toimintayksiköllä Satakunnassa. Ravanikodin ensimmäinen lastenkoti, Kapteeni, perustettiin Ulvilaan vuonna 2003. Näinkin pitkää toimintahistoriaa lastensuojelupalveluillamme on, sillä 2010-luvulla kasvoimme, kun neljä lastensuojelualan yhtiötä yhdistyivät tarjotakseen entistä vaikuttavampia lastensuojelun palveluita lapsille, nuorille ja perheille.

Julkaisemme pitkään toimineista toimintayksiköistämme uutisia juhlavuoden aikana. Löydät uutiset kootusti tästä:

Käpylä juhlisti 11-vuotispäivää

Ravanikoti toiminut jo 21 vuotta lapsia ja nuoria varten

Juhlavuoden uutisia Sospron 20-vuotisesta matkasta

Olemme lapsia, nuoria ja perheita varten ja meillä kaikki on keskittynyt lastensuojeluun jo 20 vuoden ajan. Toimintamme käynnistyi keväällä 2004 Varsinais-Suomessa. Tuolloin yrityksen nimi oli CTM Oy Sosiaali- ja terveyspalvelut. Vuosien aikana Sospron organisaatio on kasvanut konserniksi ja vaikuttavan lastensuojelun palveluverkko laajentunut. Nykyään toimipisteemme sijatsevat Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Satakunnassa ja Etelä-Pohjanmaalla ja palvelemme hyvinvointialueita laajalla maantieteellisellä alueella. Vuodesta 2019 alkaen yritysnimenä on ollut Sospro.

Julkaisemme juhlavuoden aikana uutisia Sospron 20-vuotisuudesta ja kehittymisestä. Löydät uutiset kootusti tästä:Sospro 20-vuottajuhlavuoden logo vuonna 2024

Sospro juhlii tänä vuonna 20-vuotista matkaansa

Sospron laadukasta lastensuojelutyötä jo 20 vuotta

20 tarinaa juhlavuoden kunniaksi

Juhlavuoden kunniaksi jaamme 20 tarinaa sosprolaisuudesta ja Sosprosta – arjesta ja palveluistamme. Löydät tarinat kootusti tästä:

Soila Nyholm: työn merkityksellisyys – tämän vuoksi olen Sosprolla

Liisa Heleä: työn merkityksellisyys – tämän vuoksi olen Sosprolla

20-vuotias Sospro Hyvinvointiala HALI ry:n jäsenenä