Tietoa meistä


Sospron historia

Sospro on kotimainen lastensuojelualan yritys, joka on syntynyt yrittäjien unelmalle luoda palvelulle puitteet, jossa lapsi ja perhe ovat keskiössä ja alan ammattilaisilla on parhaat olosuhteet ja mahdollisuudet työn tekemiseen ja palvelun tuottamiseen. Sospro Oy:n toiminta on käynnistynyt Varsinais-Suomessa vuonna 2004, mutta nykyisen palveluverkoston ensimmäisten yksiköiden toiminta on käynnistynyt jopa sitä ennen, 1990-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa.

Vuodesta 2017 alkaen olemme kasvaneet merkittävästi. Kasvu on mahdollistanut meille kehitysresurssit, joita meillä ei pienempänä, paikallisena palveluyrityksenä olisi ollut. Kehitysresurssit tarkoittavat mittavia investointeja henkilöstön osaamisen kehittämiseen Sospro-Akatemiassa, laatujärjestelmään ja muihin työkaluihin, palveluidemme vaikuttavuuden arviointiin, johtamiseen, kiinteistöihin ja piha-alueisiin, tietojärjestelmiin ja moniin muihin toiminnan kannalta tärkeisiin osa-alueisiin, kun tavoittelemme toimialamme ennakkoluulottoman edelläkävijän visiotamme.

Sospron logo viestii meille tärkeistä asioista. Sydän kertoo lämmöstä ja välittämisestä. Sydämen oikea puoli symboloi puun vuosirenkaita. Siinä on kerroksia. Me uskomme lapsessa olevaan hyvään ja näemme pintaa syvemmälle. Saman oikean puolen voi nähdä myös kuulevana korvana.

Sospron  perustiedot

  • Henkilöstön lukumäärä 337 (31.12.2021)
  • Palveluyksiköiden lukumäärä 34 (31.12.2021)
  • Sijaishuollon laitospaikkojen asiakasmäärä 210 (31.12.2021)
  • Liikevaihto 21,4 miljoonaa euroa (31.12.2021)