Yleinen

Sospron laadukasta lastensuojelutyötä jo 20 vuotta

Tiesitkö, että Sospro on nuori aikuinen? Olemme tuottaneet vaikuttavia lastensuojelupalveluita jo 20 vuotta. Sospron perustamisesta lähtien tekemisen kivijalka on ollut laadukas palvelu lapsille, nuorille ja perheille.

Kaikille sosprolaisille yhteinen laatujärjestelmämme kuvaa Sospron hoito-, kasvatus- ja kuntoutustyön toimintatavat ja omavalvonnan käytännöt niin konkareille kuin uusille työntekijöille. Laatujärjestelmämme perustuu lastensuojelun lainsäädäntöön ja laatusuosituksiin, tilaajan kanssa tehtyihin sopimuksiin sekä Sosprossa työmme ytimen muodostavaan uskoon ihmisessä olevaan hyvään ja arvoihimme, kuten luottamukseen. Ydinosaamistamme on palautetietoinen työote. Moderni asiakaskokemuskyselymme ja asiakastietojärjestelmään integroitu toimintakykymittarimme mahdollistavat asiakkaidemme äänen kuulemisen ja hoito-, kasvatus- ja kuntoutustyön toimenpiteiden tarkan suuntaamisen työkalujemme tuottaman tiedon perusteella.

Sospron toimintaa käynnisteltiin keväällä 2004. Vuosien aikana lastensuojelupalvelumme ovat laajentuneet sijaishuollon perustason palveluista erityistason palveluihin ja monipuolisiin avo- ja jälkihuollon palveluihin. Palveluverkkomme on vahvistunut ja meillä on toimipisteitä nykyään Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Satakunnassa ja Etelä-Pohjanmaalla.

Toimintamme kasvaessa olemme vaalineet ja kehittäneet palveluidemme vaikuttavuutta ja laatua. Perustamishetkestä lähtien unelmanamme on ollut katkeamaton lastensuojelupalvelun toteuttaminen, jossa sijaishuollon ja avopalveluiden toteutus on saumatonta ja itsenäistyvät nuoret saavat tarvitsemansa tuen myös sijaishuollon jälkeen. Tätä unelmaa kohti olemme tehneet töitä kaikki nämä vuodet. Visiomme on laadukkaana lastensuojelupalveluiden tuottajana olla sosiaalialan ennakkoluuloton edelläkävijä lasten, perheiden ja yhteiskunnan hyvinvoinnin edistäjänä. Kyvykäs ja osaava henkilöstö, asianmukaiset työvälineet ja toimitilat sekä jatkuvaan kehittämiseen orientoitunut työskentelyote varmistaa laadukkaat palvelumme, jotka edistävät asiakkaidemme osallisuutta, toimintakykyä ja hyvinvointia. Sospro 20-vuottajuhlavuoden logo vuonna 2024

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää.

Meitä sosprolaisia yhdistää halu tuottaa laadukkaita lastensuojelupalveluita. Voit lukea lisää työmme ytimestä, palveluidemme vaikuttavuudesta ja omavalvontaohjelmastamme verkkosivuillamme: Tietoa meistä .

20-vuotisjuhlavuodestamme voit lukea täällä: Sospro juhlii tänä vuonna 20-vuotista matkaansa, Sospro 20 vuotta.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Teemu Annala: teemu.annala@sospro.fi, p. 040 533 7568