YleinenYritysuutiset

Sospron Kotaharjun neljäs asuinyksikkö on aloittanut toimintansa Kangasalla

Sospro Kotaharju on toiminut jo yli kymmenen vuoden ajan tuottaen vaikuttavia lastensuojelupalveluita Kangasalan Pikonlinnan alueella. Viimeisen kahden vuoden aikana olemme kehittäneet ja laajentaneet toimintaamme vastataksemme entistäkin paremmin tilaaja-asiakkaiden ja lapsien tarpeisiin.

Kevättalvella 2023 Kotaharjun asuinyksiköt Petäjä ja Kataja muuttivat erityistason sijaishuoltoa tarvitsevien lasten tarpeisiin suunniteltuihin, täysin uusiin tiloihin. Keväällä 2023 toiminta laajeni, kun avasimme Kotaharjuun erityistason asuinyksikkö Lepän. Nyt 5.8.2024 olemme avanneet asuinyksikkö Lehmuksen.

Lehmus on seitsemän paikkainen erityistason asuinyksikkö neuropsykiatrisesti ja käytöshäiriöillä oireileville, sekä koulunkäynnin tukea tarvitseville 12–17-vuotiaille lapsille. Lehmus tarjoaa turvallisen ja viihtyisän kasvuympäristön. Kasvatustyömme on luonteeltaan osallistavaa ja voimaannuttavaa.

Lehmuksen työryhmä on aloittanut työnsä kouluttautumisen, perehtymisen ja ryhmäytymisen merkeissä 22.7.2024. Työryhmämme on nyt valmiina vastaanottamaan ensimmäisiä lapsia.

Lehmuksen työryhmästä huokuu avoin, välittävä ja kannustava ilmapiiri, joka tukee lapsen minäkuvan ja itsetunnon vahvistumista sekä vastuullisuuteen kasvamista. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten työryhmässämme on myös liikunnallista, musikaalista ja taiteellista osaamista ja hyödynnämme tätä monipuolisesti lasten kanssa työskentelyssä.

Voit lukea lisää Sospro Kotaharjusta verkkosivullamme: Kotaharju

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Eki-Jussi Pippola, eki.pippola(at)sospro.fi, 050 328 7591