YleinenYritysuutiset

Sospron asuinyksikkö Terho aloittaa toimintansa Salossa

Meillä Sosprossa kaikki keskittyy lastensuojeluun. Sospron sydän sykkii lapsille, nuorille ja perheille, joiden voimavaroihin ja vahvuuksiin perustuva työskentelymme varmistaa vaikuttavan palvelun asiakkaillemme. Tammikuussa 2024 sijaishuollon palvelutarjontamme kasvaa entisestään, kun asuinyksikkö Terho aloittaa toimintansa.

Terho on seitsemänpaikkainen erityistason asuinyksikkö neuropsykiatrisesti oireileville, sekä vahvaa koulunkäynnin tukea tarvitseville 10–17 vuotiaille lapsille. Terho sijaitsee rauhallisella pientaloalueella Salossa, Halikossa. Salosta on hyvät kulkuyhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin Turun suuntaan.

Terho tarjoaa turvallisen ja viihtyisän kasvuympäristön, erityistason sijaishuoltoa tarvitsevien lasten tarpeisiin suunnitelluissa, täysin uusissa tiloissa. Yksikön tilojen ja pihapiirin suunnittelussa yhdistyvät Sospron pitkäaikainen sijaishuollon kokemus ja osaaminen sekä uuden kiinteistön innovatiiviset, automatisoidut rakenne- ja turvallisuusratkaisut. Terhon pihapiirissä on myös Salon sivistystoimen alaisuudessa toimiva koulu, jossa toimii kaksi pienryhmää.

Terhon asuinyksikössä työskentelee yhdeksän työntekijää. Henkilöstö koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista. Moniammatillisella henkilökunnalla on kattava 50 vuoden työkokemus lastensuojelun sijaishuollosta.

Terho on osa Sospro Metsätammen toimintayksikköä, joka täydentyy vuoden 2024 aikana, kun myös Latvuksen asuinyksikön toiminta käynnistyy. Kerromme tästä pian lisää!

Kiinnostuitko? Toiminnanjohtaja Heidi Vuori kertoo mielellään lisää ja auttaa löytämään palvelun lapselle ja perheelle: 050 564 1910, heidi.vuori(at)sospro.fi. Lisäksi voit tutustua uuteen asuinyksikköömme verkkosivullamme: Terho