YleinenYritysuutiset

Sospron asuinyksikkö Latvus aloittaa toimintansa Salossa

Meillä Sosprossa kaikki keskittyy lastensuojeluun. Sospron sydän sykkii lapsille, nuorille ja perheille, joiden voimavaroihin ja vahvuuksiin perustuva työskentelymme varmistaa vaikuttavan palvelun asiakkaillemme. Elokuussa 2024 sijaishuollon palvelutarjontamme kasvaa entisestään, kun asuinyksikkö Latvus aloittaa toimintansa.

Latvus on seitsemänpaikkainen erityistason asuinyksikkö psyykkisesti oireileville, sekä vahvaa koulunkäynnin tukea tarvitseville 10–17-vuotiaille lapsille. Latvus sijaitsee rauhallisella pientaloalueella Salossa, Halikossa. Salosta on hyvät kulkuyhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin Turun suuntaan. Latvus on osa Sospro Metsätammen toimintayksikköä, jonka toiminta käynnistyi tammikuussa 2024, kun asuinyksikkö Terho aloitti toimintansa.

Latvus tarjoaa turvallisen ja viihtyisän kasvuympäristön, erityistason sijaishuoltoa tarvitsevien lasten tarpeisiin suunnitelluissa, täysin uusissa tiloissa. Yksikön tilojen ja pihapiirin suunnittelussa yhdistyvät Sospron kahdenkymmenen vuoden sijaishuollon kokemus ja osaaminen sekä uuden kiinteistön innovatiiviset, automatisoidut rakenne- ja turvallisuusratkaisut. Latvuksen pihapiirissä on myös Salon sivistystoimen alaisuudessa toimiva koulu, jossa toimii kaksi pienryhmää.

Latvuksen asuinyksikössä työskentelee yhdeksän sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Moniammatillisella henkilökunnalla on usean kymmenen vuoden ajalta kokemusta sijaishuollosta. Lisäksi työryhmällä on vahvaa psykiatrista osaamista.

Voit lukea lisää Sospro Metsätammesta verkkosivuillamme: Latvus , Terho

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Heidi Vuori, heidi.vuori(at)sospro.fi, p. 050 564 1910