Lastenkodeissa tapahtuuYleinen

Opaalin työryhmä odottaa innolla ensimmäisiä asiakkuuksia

Sospro Pitkäniemen neljäs lastenkoti on avautumassa. Opaalissa työryhmämme aloitti työt vuoden vaihteen jälkeen ja on valmiina vastaanottamaan yksikköömme ensimmäiset asiakkuudet.

Opaali on erityistason asuinyksikkö 6–12-vuotiaille kehitysvammaisille ja kehitysviiveisille lapsille, joilla voi olla myös autismiskirjon haasteita ja neuropsykiatrista oireilua.

Opaalissa arkemme perustuu lapsilähtöiseen ja kuntouttavaan työskentelyyn, jossa huomiomme lapsen lisäksi koko perheen. Opaalissa uskomme, että avoin ja luottamuksellinen perheyhteistyö on keskeinen tekijä onnistuneelle sijaishuollolle. Pitkäniemen pihapiirissä on koulu, jossa koulunkäynti on mahdollista räätälöidä lapsen tarpeisiin sopivaksi.

Opaalissa työskentelee moniammatillinen työryhmä, joka allekirjoittaa Sospron arvopohjan. Työryhmä lähtee toimimaan suurella sydämellä rohkeasti, luottaen ja lasta omaan elämäänsä osallistaen.

Sospro Opaalin ohjaaja

Haluatko kuulla lisää? Toiminnanjohtaja Anna Lentolehto kertoo mielellään Opaalista ja muista Pitkäniemen asuinyksiköistä: 044 766 8739, anna.lentolehto(at)sospro.fi. Voit lukea lisää myös verkkosivultamme: Pitkäniemi.