Lastenkodeissa tapahtuuYleinen

Käpylän avopalveluiden avoimet ovet -tilaisuus

Järjestimme torstaina 12.9.2024 Sospro Satakunnan Käpylässä avopalveluiden perinteisen avoimet ovet -tilaisuuden brunssin kera. Ennakkoilmoittautujia oli ennätysmäärä ja vielä peruuntumisten jälkeenkin 20 tutustujaa kävi kuuntelemassa avopalveluistamme. Käpylän avopalvelujen saama positiivinen palaute oli kiirinyt ja erityishuomion saivat tukiasuminen ja jälkihuoltotyö.

Olemme tarjonneet tutustujille avoimissa ovissa aina mahdollisuuden piipahtaa myös Käpylän sijaishuollon asuinyksikön puolella. Tutustujista puolet ehtikin käydä kuuntelemassa yksikön johtaja Eija Muuriaisniemen esittelyä yksikön toiminnasta.

Lisäksi toimintatilamme televisioista pyöri tänäkin vuonna kuvat asioista, joita asiakkaidemme kanssa on tehty. Kuvien kautta teimme toimintaamme näkyväksi. Ne johdattivat myös keskusteluihin palveluidemme sisällöstä ja arkisesta aherruksesta. Seinällä oli luettavissa Sospron tarina, Käpylän avopalvelujen toimintaympäristön kuvaus, asiakaskokemusmittarimme tulokset ajalta 1/23–3/24 sekä tietenkin QR-koodin takaa löytyvä omavalvontasuunnitelmamme.

Viimeisenkin tutustujan lähtiessä hymyssä suin Sospron 20-vuotisjuhlavuoden lakuineen ja voimakortteineen, valtasi päällimmäiseksi tunteeksi kiitollisuus. Avopalvelupäällikkönä on helppo puhua täydellä sydämellä palveluista, kun on timanttinen tiimi rinnalla. Kiitos Anna-Sofia, Elina, Esa, Janne, Teija ja Tiia!Yhdessä olemme vahvempia.

Kiinnostuitko? Voit lukea lisää täällä: Satakunnan avopalvelut.

Sospron Käpylän piha elokuussa 2024

Lisätietoja:
Avopalvelupäällikkö Krista Kenttä, krista.kentta(at)sospro.fi, p. 050 409 1179