YleinenYritysuutiset

Sospron tarina kertoo uskosta ihmisessä olevaan hyvään

Meillä Sosprossa kaikki keskittyy lastensuojeluun ja työmme perusta on uskomme ihmisessä olevaan hyvään. Uskoa ihmisessä olevaan hyvään testataan erityisesti tiukoissa tilanteissa, kun asiat eivät suju odotetusti. Tällöin meillä Sosprossa on tahto, ymmärrys ja kyky nähdä oireilevan käyttäytymisen läpi. Osaamme pilkkoa vuorovaikutus- ja muita tilanteita pienempiin osiin ja työskentelemällä PACE-asenteen avulla, pystymme näkemään hyvän silloinkin, kun se on ei-ammattilaiselle mahdotonta. PACE-asenne tulee sanoista Playfullness-Leikkisyys, Acceptance-Hyväksyntä, Curiosity-Uteliaisuus ja Empathy-Myötätunto.

Lastensuojelutyömme tavoitteena on vahvistaa tunnetta ja olotilaa, joka vie kohti unelmia ja mahdollisuuksia. Kun näemme hyvän, niin tartumme siitä kiinni ja tuemme ihmisen sisäisen voiman kehittymistä ja vahvistumista. Ja kun onnistumme saamaan toistoa, niin se alkaa rakentaa luottamusta ja tuo näkymää tulevaisuuteen. Syntyy toivoa, joka alkaa vahvistaa mieltä ja sen hyvinvointia. Näitä onnistumisen tarinoita me teemme.

Tästä rakentuu Sospron tarina:

Sosprossa olemme lapsia, nuoria ja perheitä varten.

Sospron sydän kertoo meille tärkeistä asioista – lämmöstä ja välittämisestä. Sydämen oikea puoli symboloi jokaisen omaa tarinaa ja sen kerroksellisuutta puun vuosirenkaan tavoin.

Uskomme ihmisessä olevaan hyvään. Näemme pintaa syvemmälle ja tuemme hyvää. Se rakentaa luottamusta ja toivoa – mieli vahvistuu. Tämä on työmme ydin. 

Visiomme on olla sosiaalialan ennakkoluuton edelläkävijä lapsen, perheen ja yhteiskunnan hyvinvoinnin edistäjänä. Voit tutustua meihin verkkosivujemme Tietoa meistä -osiossa.

Kerromme myös mielellämme lisää. Henkilöstömme yhteystiedot ja toimipisteidemme esittelyt löydät näiltä verkkosivuiltamme: Yhteystiedot, Toimipisteet

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Teemu Annala: teemu.annala@sospro.fi, p. 040 533 7568