YleinenYritysuutiset

Sosprolla juhlistamme pitkiä työuria vuosittain

Sosprolla juhlistamme vuosittain viisi vuotta Sosprossa työskennelleitä, ja siitä eteenpäin aina viiden vuoden välein tasavuotisia työuria tehneitä sosprolaisia. Tänä vuonna kokoonnuimme syyskuussa juhla-aterialle Poriin. Tasavuosiin ylsi tänä vuonna kymmenen työntekijää ja pisimmät juhlistetut työurat ovat ylittäneet 20 vuoden virstanpylvään.

Juhlalounaalla käytiin vilkasta keskustelua monenlaisista aiheista. Juhlapöydässä mietittiin esimerkiksi, miten nuorten itsenäistymispolkuja voitaisiin kehittää ja sitä, miten pystyttäisiin yhä paremmin tukemaan perheen eheytymistä siinä kriittisessä vaiheessa, kun nuori on palaamassa sijaishuollosta takaisin kotiin.

Juhlijat keskustelivat myös siitä, mikä on pitänyt Sosprossa ja missä yritys on tukenut kehittymistä. Koulutus- ja ylipäätään kehitysmahdollisuudet nähtiin tärkeänä. Myös ajanmukaisten työkalujen ja toimintamallien kehittäminen nähtiin hyvänä, jotta pysytään vastaamaan tämän ajan lastensuojelun tarpeisiin. Sospron panostuksia työsuhde-etuihin pidettiin hyvinä.

Pitkäaikaista sitoutumista Sosprohon ja asiakkaisiimme

Toimintamme perusta on usko ihmisessä olevaan hyvään. Sosprolaiset haluavat toimia oikein, onnistua tekemisissään ja heillä on vilpitön halu auttaa lapsia, nuoria, perheitä ja työkavereitaan. Jokaisella sosprolaisella on tärkeä tehtävä heittäytyä työhön ja antaa siihen osaamisensa, persoonansa ja intohimonsa. Se edellyttää meillä tietoista päätöstä haluta olla mukana yhteisessä tekemisessä ja päätöstä joka päivä tulla työhön sen edellyttämällä asenteella. Pitkät työurat ovat hieno osoitus sitoutumisesta Sosprota ja asiakkainamme olevia lapsia, nuoria, perheitä kohtaan.

Sosprolla tuemme onnistumista työssä

Organisaationa haluamme luoda sosprolaisille puitteet onnistuneelle tekemiselle ja sitä kautta mahdollistaa jokaiselle sosprolaiselle onnistumisen kokemukset työssä. Tämä tarkoittaa meillä systemaattista johtamisen kehittämistä. Meillä systematisoitu lähijohtaminen on yksi ydinosaamisalueistamme ja haluamme, että meillä on Suomen parhaat esihenkilöt. Lisäksi onnistumisten mahdollistaminen tarkoittaa meillä järjestelmällistä henkilöstömme osaamisen ja työhyvinvoinnin sekä modernin ja turvallisen työympäristön kehittämistä. Juhlalounaalla kuullut kommentit Sospron kehittymisestä ovat hienoa palautetta siitä, että olemme onnistuneet tässä kehitystyössämme.

Sospro toimii monessa toimipisteessä useilla paikkakunnilla ja palvelee hyvinvointialueita laajasti. Seuraavan kerran kokoonnumme jälleen ensi syksynä juhlistamaan pitkiä työuria ja sopsrolaisuutta jollekin Sospron paikkakunnista.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Teemu Annala: teemu.annala@sospro.fi, p. 040 533 7568