YleinenYritysuutiset

Piia Sauranen ja Risto Iskala ovat aloittaneet aluejohtajien tehtävissä 1.8.2022 alkaen

Sospron tavoitteena on sosiaalialan edelläkävijyys ja tavoitteen saavuttamiseksi, olemme investoineet viime vuodet merkittävästi johtamisen, osaamisen ja työskentelyolosuhteiden kehittämiseen. Toimintamme on myös kasvanut vahvasti palveluverkoston laajenemisen ja palveluiden monipuolistumisen seurauksena. Kasvun, kehittämisen ja toimintakykymme tukemiseksi, vahvistamme organisaatiotamme kahdella aluejohtajalla, koska kehittäminen tulee jatkumaan voimakkaana tulevienkin vuosien aikana.

Olemme nimittäneet lastensuojelun sijaishuollon palveluiden aluejohtajiksi 1.8.2022 alkaen Piia Saurasen ja Risto Iskalan. Piia Saurasen vastuualueena on sijaishuollon palveluiden toimintamme Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Kanta-Hämeessä. Tämä kokonaisuus muodostuu tällä hetkellä 16 sijaishuollon asuinyksiköstä, jonka lisäksi käynnistämme syksyllä uuden yksikön Hämeenlinnaan. Risto Iskalan vastuulla on sijaishuollon palvelut Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla, joka muodostuu tällä hetkellä 13 sijaishuollon asuinyksiköstä. Nykytoiminnan lisäksi käynnistämme Pirkanmaalla vuosien 2022-23 aikana viisi uutta yksikköä Nokialle ja Kangasalle.

Piia Sauranen siirtyy tehtävään Sospron sisältä Kanta-Hämeen toiminnanjohtajan paikalta, jossa hänen vastuullaan oli kuusi asuinyksikköä Kanta-Hämeen alueella. Ennen siirtymistään Sosprolle, Piia Sauranen on toiminut monipuolisissa asiantuntija- ja johtotehtävissä ja omaa lastensuojelualalta 14 vuoden kokemuksen.

Risto Iskala aloitti tehtävässään uutena sosprolaisena. Hänellä on monipuolinen kokemus erilaisista sosiaali- ja terveysalan tehtävistä niin työntekijän kuin esihenkilön näkökulmasta. Viimeiset 13 vuotta Risto Iskala on toiminut lastensuojelualalla ja valtaosa ajasta on toteutunut johtotehtävissä.

Aluejohtajan roolissaan Piia Sauranen ja Risto Iskala tulevat toimimaan toiminnanjohtajien esihenkilönä ja vastaamaan omien vastuualueidensa strategisesta ja operatiivisesta kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä niin toiminnanjohtajien kuin kaikkien sosprolaisten kanssa. Aluejohtajat raportoivat tehtävässään toimitusjohtajalle ja toimivat Sospro-konsernin johtoryhmän jäseninä.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Teemu Annala, teemu.annalla(at)sospro,fi, p. 040 533 7568
Aluejohtaja Piia Sauranen, piia.sauranen(at)sospro.fi, p. 0400 583 573
Aluejohtaja Risto Iskala, risto.iskala(at)sospro.fi, p. 050 528 7319