YleinenYritysuutiset

Nimityksiä Sospro-konsernissa

Sospro-konsernin kasvun ja kehittymisen vahvistamiseksi, 1.8.2022 aloittivat tehtävissään kaksi sijaishuollon palveluiden aluejohtajaa. Aluejohtajina toimivat Piia Sauranen ja Risto Iskala. Piian vastuualueena on Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Kanta-Hämeessä toimivat yksiköt. Riston vastuulla on sijaishuollon palvelut Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla.

Vahvistamme myös paikallisia toimintaedellytyksiä sillä, että olemme nimittäneet uusia toiminnanjohtajia nykyisille ja tuleville, avattaville uusille yksiköille seuraavasti:

Annika Salo on nimitetty 15.8.2022 alkaen Janakkalassa sijaitsevan Naavamäen yksiköiden toiminnanjohtajaksi. Naavamäessä toimivat Aavankiven, Kaarnan ja Kanervan asuinyksiköt. Annika siirtyi tehtävään Mansikkapuiston yksikön johtajan tehtävästä ja rekrytointi uudeksi yksikön johtajaksi on käynnissä.

Satu Auriola on nimitetty 15.8.2022 alkaen syksyllä 2022 Hämeenlinnaan avattavan uuden lastenkotikokonaisuuden toiminnanjohtajaksi. Hämeenlinnan uuteen yksikköön muuttaa Mansikkapuiston asuinyksikkö, joka toiminta siirrettiin viime vuonna tilapäisesti Janakkalaan. Sen lisäksi uuteen yksikköön avataan uusi erityistason asuinyksikkö, joka erikoistuu psyykkisesti oireilevien lasten hoitoon ja kuntoutukseen. Satu siirtyi tehtävään Kaarnan yksikön johtajan tehtävästä ja rekrytointi uudeksi yksikön johtajaksi on käynnissä.

Säde Mäntylä on nimitetty 15.8.2022 alkaen Jokioisilla sijaitsevan Nuorisokoti Ermin toiminnanjohtajaksi. Nuorisokoti Ermissä on Usvan ja Sarastuksen asuinyksiköt. Säde siirtyi tehtävään Usvan yksikön johtajan tehtävässä ja hän jatkaa Usvan työryhmän lähiesihenkilönä.

Elina Martindale on nimitetty 1.8.2022 alkaen Mynämäellä sijaitsevan Hovilinnakeskuksen toiminnanjohtajaksi. Hovilinnakeskus muodostuu Hovilinnan, Nupun ja Verson asuinyksiköistä. Elina toimi ennen nykyistä tehtäväänsä Janakkalassa sijaitsevan Pähkylän toiminnanjohtajana.

Minna Hurme on nimitetty 1.9.2022 alkaen Turussa sijaitsevien Merilinnan ja Myllylinnan ja Porissa sijaitsevan Käpylän toiminnanjohtajaksi. Aikaisemmin Minna on toiminut viiden, Turussa ja Mynämäellä, sijainneiden asuinyksiköiden toiminnanjohtajana.

Juha Åman on nimitetty 1.9.2022 alkaen Ulvilassa sijaitsevan Ravanikodin toiminnanjohtajaksi. Ravanikoti muodostuu Kersantin, Luutnantin, Kapteenin ja Majurin asuinyksiköistä. Tätä ennen Juha on toiminut Porissa ja Ulvilassa sijainneiden viiden asuinyksikön toiminnanjohtajana.

Aluejohtajista Piia Sauranen toimii kaikkien edellä nimettyjen toiminnanjohtajien esihenkilönä.

Muutoksilla vahvistamme edelleen lähijohtajuutta, jotta meillä Sosprossa on entistä paremmat edellytykset toimia ketterästi ja joustavasti siten, että päätöksentekokyky on lähellä asiakkaita ja henkilöstöä siellä, missä toimintakin on.

Lisätietoja:
Aluejohtaja Piia Sauranen, p. 0400583573
Toimitusjohtaja Teemu Annala, p. 0405337568