Lastenkodeissa tapahtuuYleinenYritysuutiset

Anni Lintula on nimitetty Kotaharjun toiminnanjohtajaksi 13.1.2022 alkaen

Olemme nimittäneet Anni Lintulan Kotaharjun toiminnanjohtajaksi 13.1.2022 alkaen. Kotaharjun yksikkö sijaitsee Kangasalla Pirkanmaalla. Anni on koulutukseltaan sosionomi, AMK.

Anni on toiminut Kotaharjussa vt. toiminnanjohtajana joulukuun 2021 alusta alkaen ja sitä ennen yksikön johtajana ja vastaavana ohjaajana Kotaharjun yläkerran asuinyksikössä. Ennen esihenkilötehtäviä Anni toimi Kotaharjussa ohjaajana ja teki vuoroja myös sijaisena sosionomiopintojensa aikana. Annilla on kymmenen vuoden kokemus lastensuojelu- ja nuorisotyöstä ja sitä ennen hän työskenteli kaupallisella alalla Account Managerina.

Kotaharju on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa, kun rakennustyöt ovat käynnissä ja kokonaisuudelle valmistuu modernit tilat neljälle asuinyksikölle ja Kangasalan sivistystoimen alaiselle koululle, jossa on monipuoliset ja modernit opetustilat kolmelle opetusryhmälle. Tällä hetkellä Kotaharjussa on kaksi asuinyksikköä. Tilat valmistuvat marraskuun 2022 loppuun mennessä. Uusi kiinteistö sijaitsee nykyisten tilojen välittömässä läheisyydessä luonnonkauniin Pikonlinnan harju- ja järvimaisemissa.

”Olen todella ylpeä ja iloinen, että meillä Sosprossa on Annin kaltaisia osaavia ja motivoituneita lastensuojelun ammattilaisia ja esihenkilöitä, joille voimme tarjota uusia haasteita kasvulle ja kehitykselle. Toivomme Annille onnistumisen tunnetta uudessa tehtävässä”, toimitusjohtaja Teemu Annala suitsuttaa.

Lisätietoja:
Teemu Annala, p. 040 533 7568
Anni Lintula, p. 045 3144802