YleinenYritysuutiset

Nuorisokoti Ermi liittyy osaksi Sosprota

Lastensuojelupalveluita tuottava Sospro, on ostanut Forssan Jokioisissa toimivan Nuorisokoti Ermi Oy:n koko osakekannan, 22. tammikuuta 2020 toteutetulla osakekaupalla. Vuonna 2007 perustettu Ermi tuottaa monipuolisia lastensuojelupalveluita, joihin sisältyvät sijaishuollon palveluita tuottava 14-paikkainen lastenkoti, laitosmuotoinen perhekuntoutus sekä monipuolinen avopalvelutarjonta. Yrityskaupan jälkeen Ermin toiminta jatkuu normaalisti. Lastenkodin sekä avopalveluiden 18 vakituista työntekijää jatkavat Ermissä vanhoina työntekijöinä.

”Ermissä tehdään työtä ammattitaitoisesti ja suurella sydämellä lasten sekä perheiden kanssa. Ermin henkilöstö on toiminut pitkään yhdessä ja vaihtuvuus on ollut alhainen. Se on erinomainen perusta laadukkaan työn toteuttamiselle, Sospron Kanta-Hämeen toiminnanjohtaja Eveliina Selänpää toteaa. ”Ermin perhekuntoutus tuo Sosprolle uusia palveluita. Toteutettu järjestely monipuolistaa palvelutarjontaamme sekä vahvistaa palvelukykyämme Etelä-Suomen kunta-asiakkaillemme”, Selänpää jatkaa.

”Sospron lapsi- ja perhelähtöinen toiminta ja vahva kehitysmyönteisyys, vakuutti minut ja tunsin, että Sospro on luonteva jatkaja työllemme Ermissä. Ermillä on osana Sosprota entistä paremmat mahdollisuudet kehittää vaikuttavia lastensuojelun palveluita”, toteaa Ermin perustaja ja yrittäjä Kim Alenius, joka omistusjärjestelyn yhteydessä jää pois yhtiön toiminnasta.

”Sospron tavoitteena on olla sosiaalialan edelläkävijä lapsen, perheen ja yhteiskunnan hyvinvoinnin edistäjänä”, Sospron toimitusjohtaja Teemu Annala kertoo. ”Panostamme alueellisesti vahvoihin palveluverkostoihimme, mikä tukee palveluidemme laatua. Ermin toiminta täydentää erinomaisesti palveluitamme Kanta-Hämeessä, jossa työllistämme jo yli 60 lastensuojelualan huippuosaajaa”, Annala iloitsee.

Lisätietoja:

Sospro Oy:n toimitusjohtaja Teemu Annala, p. 0405337568, teemu.annala@sospro.fi
Sospron Kanta-Hämeen toiminnanjohtaja Eveliina Selänpää, p. 0405226989, eveliina.selanpaa@sospro.fi