YleinenYritysuutiset

Lastensuojeluyksikkö Vaahteramäki liittyy osaksi Sosprota

Lastensuojelupalveluita tuottava Sospro laajentaa toimintaansa Etelä-Pohjanmaalle, 10. helmikuuta toteutetulla Lastensuojeluyksikkö Vaahteramäki Oy:n osakekaupalla. Vaahteramäellä on Alavudella kaksi lastenkotia ja perhekuntoutus- ja itsenäistyvien nuorten tukipalveluita tuottava yksikkö sekä lastenkoti Peräseinäjoella. Yrityskaupan jälkeen Vaahteramäen toiminta jatkuu normaalisti. Lastenkotien sekä avopalveluiden 37 vakituista työntekijää jatkavat Vaahteramäessä vanhoina työntekijöinä. Vaahteramäen yrittäjistä toimitusjohtaja Pasi Talvitie jatkaa yhtiössä Sospro Etelä-Pohjanmaan toiminnanjohtajana ja Jorma Perälampi jää pois yhtiön palveluksesta.

”Vaahteramäessä tehdään laadukasta lastensuojelutyötä, mistä kertoo laaja vakiintunut asiakaskunta erityisesti Pohjanmaalta, Keski-Suomesta ja Pirkanmaalta”, toteaa Sospron toimitusjohtaja Teemu Annala. ”Tavoittelemme sosiaalialan edelläkävijyyttä lapsen, perheen ja yhteiskunnan hyvinvoinnin edistäjänä. Panostamme merkittävästi toiminnassamme lapsen ja perheen osallisuuden vahvistamiseen, henkilöstön osaamisen kehittämiseen sekä palveluiden vaikuttavuuden parantamiseen. Uskomme toimintamme kehitystyössä alueellisesti vahvoihin verkostoihin, jota Vaahteramäen palvelut täydentävät erinomaisesti.”, Annala iloitsee.

”Olemme erittäin tyytyväisiä nyt toteutettuun omistusjärjestelyyn.”, Vaahteramäen entinen toimitusjohtaja ja yrittäjä Pasi Talvitie kertoo. ”Sospro on tuntunut poikkeuksellisen luontevalta Vaahteramäen kumppanilta keskustelujen alusta alkaen. Erityisesti olemme iloinneet yhteisestä arvopohjastamme, jonka perusteella on mahdollista jatkaa merkityksellisten ja vaikuttavien lastensuojelupalveluiden tarjoamista myös jatkossa. Vahvana ja laadukkaana organisaationa Sospro tarjoaakin Vaahteramäelle hienon mahdollisuuden kehittää palvelujemme laatutasoa entisestään.”, Talvitie jatkaa.

Lisätietoja:

Sospro Oy:n toimitusjohtaja Teemu Annala, p. 0405337568, teemu.annala@sospro.fi
Sospro Etelä-Pohjanmaan toiminnanjohtaja Pasi Talvitie, p. 0400664989, pasi.talvitie@vaahteramaki.com