YleinenYritysuutiset

Maija-Liisa Antila on nimitetty Sospro-konsernin henkilöstöpäälliköksi 13.5.2019 alkaen

Terveystieteiden maisteri Maija-Liisa Antila on nimitetty Sospro-konsernin henkilöstöpäälliköksi 13.5.2019 alkaen. Maija-Liisalla on monipuolinen kokemus vaativista henkilöstöhallinnon ja työhyvinvoinnin koulutus-, konsultointi- ja hallintotehtävistä muun muassa S-ryhmästä ja työeläkevakuutusyhtiöistä Ilmariselta ja LähiTapiolasta. Maija-Liisa siirtyy tehtävään Suur Seudun Osuuskaupan henkilöstöasiantuntijan tehtävästä.

Maija-Liisa tulee toimimaan konsernin johtoryhmän jäsenenä ja raportoi toimitusjohtajalle. Sospro-konsernin johtoryhmään kuuluvat tällä hetkellä Teemu Annala, Tina Mäkelä, Mari Salomaa (toiminnanjohtaja, Satakunta), Antti-Ville Lemmetty (toiminnanjohtaja, Pirkanmaa), Minna Hurme (toiminnanjohtaja, Varsinais-Suomi) ja Eveliina Selänpää (toiminnanjohtaja, Kanta-Häme). Maija-Liisan työpiste tulee sijaitsemaan konsernihallinnon tiloissa Helsingissä.

Toiminnan kehittämisen keskiössä Sosprolla on ihmiset. Arvomme ovat yksilöllisyys, osallisuus ja luottamus. Uskomme lapsessa olevaan hyvään. Se toteutuu, kun työryhmissä on avoin ja kannustava ilmapiiri ja jokaiselta sosprolaiselta löytyy lämpöä, välittämistä ja vahvaa ammatillista osaamista.

Kehitystyömme tavoitteet haastavat toimintaamme ja esimiehiä. Tämän työn tueksi tulee myös Maija-Liisa henkilöstöpäällikkönä. Olemme iloisia ja ylpeitä, että Maija-Liisa liittyy joukkoomme ja tuo osaamisensa, kokemuksensa ja energiansa meidän yhteiseen tekemiseen. Tervetuloa!