Yritysuutiset

CTM-konsernin nimi muuttuu Sosproksi ja tavoitteena toimialan edelläkävijyys

CTM-konsernin nimi muuttuu Sosproksi 14.12.2018 alkaen. Konserni on kehittynyt viimeisen 1,5 vuoden aikana merkittävästi. Toimimme nykyään seitsemällä paikkakunnalla ja tuotamme monipuolisia ja vaikuttavia lastensuojelun sijaishuollon ja jälkihuollon palveluita sekä avopalveluita. Nimiuudistuksen jälkeenkin yhtiö on edelleen kotimainen, henkilöomisteinen palveluntuottaja samalla omistuspohjalla kuin aikaisemmin.

Sospro-konserniin kuuluvat Varsinais-Suomessa CTM Oy Sosiaali- ja terveyspalvelut, Satakunnassa Lastensuojelulaitos Ravani Oy, Kanta-Hämeessä Mansikkapuisto Oy ja Pirkanmaalla Sospro Oy. Palveluitamme tuottaa jo yli 150 lastensuojelualan ammattilaista.

Yrityksen nimenmuutos on osa strategiatyötämme, jonka seurauksena olemme asettaneet tavoitteen olla sosiaalialan ennakkoluuloton edelläkävijä lapsen, perheen ja yhteiskunnan hyvinvoinnin edistäjänä. Edelläkävijyys edellyttää meiltä monenlaisia toimenpiteitä. Haluamme viedä lapsen ja perheen osallisuuden kokonaan uudelle tasolle ja luoda alan ammattilaisille erinomaiset työskentelyolosuhteet.

Nimen lisäksi olemme uudistaneet logon ja yritysilmeen. Uusi logomme kuvaa toimintamme monimuotoisuutta. Sydämen lisäksi logosta voi nähdä muun muassa vuosirenkaat, joita on neljä, kuten meitä yhdistyneitä yrityksiä. Vuosirenkaista voi nähdä ytimen – me näemme pintaa syvemmälle. Se mahdollistaa ydinajatuksemme: uskomme lapsessa olevaan hyvään. Uudistimme myös kotisivumme palvelemaan paremmin asiakkaitamme ja edistämään toimintamme läpinäkyvyyttä.