Yritysuutiset

CTM ja Sospro yhdistyvät ja luovat yhdessä vahvan toimijan lastensuojeluun

CTM Oy Sosiaali- ja terveyspalvelut (jäljempänä ”CTM”) on laajentunut Pirkanmaalle, kun Sospro Oy (jäljempänä ”Sospro”) liittyi osaksi konsernia 16. toukokuuta. Yhdistymisen seurauksena Etelä-Suomeen syntyi merkittävä lastensuojelun sijaishuollon ja avopalveluiden osaaja. Järjestelyn jälkeen CTM-konserni toimii neljässä maakunnassa ja sillä on yhteensä 12 lastenkotia ja henkilöstöä noin 165. Yritysjärjestely toteutettiin osakevaihtona. Sospron yrittäjä Antti-Ville Lemmetty jatkaa järjestelyn jälkeen merkittävässä roolissa Pirkanmaan toiminnanjohtajana ja yhtenä CTM:n pääosakkaista. Järjestely ei vaikuta asiakas- ja työsuhteisiin ja kaikki Sospron työntekijät jatkavat ns. vanhoina työntekijöinä Sospron palveluksessa.

”Olen toiminut pitkään lastensuojelualalla, josta viimeiset 12 vuotta yrittäjänä. Toimialalla on tapahtunut merkittäviä muutoksia viime vuosina yhä vaativampien asiakkaiden, muuttuneen lainsäädännön ja kiristyvän kilpailun seurauksena”, Antti-Ville Lemmetty kertoo. ”Olemme vastanneet tähän erikoistumisella panostaen osaamisen kehittämiseen ja olemme onnistuneet hyvin. Tunnistamme alalla paljon kehityspotentiaalia, ja katson, että tulevat projektit ja alan muutokset kohdataan hallitummin, kun olemme osa isompaa kokonaisuutta. CTM:n ammattitaitoinen toimintakulttuuri ja yrittäjähenkinen työtapa vakuuttivat ja halusin lähteä tekemään vaikuttavaa yhteistyötä samoilla periaatteilla kuin Sosprossakin on tehty, yhdessä – ihminen ihmiselle”, Lemmetty toteaa.

”Sospro on panostanut viime vuodet poikkeuksellisen merkittävästi henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja koulutukseen, josta on osoituksena mm. se, että yrityksen henkilökunta on saanut neuropsykiatrinen valmentaja -koulutuksen”, CTM:n palvelujohtaja Tina Mäkelä toteaa. ”Lastenkoteihin sijoitettavat lapset ovat yhä haastavampia ja siksi henkilökunnan erityisosaaminen ja sitoutuminen ovat tärkeitä asioita vaikuttavalle työlle. Sospron näytöt haasteellisesti käyttäytyvien sekä psyykkisesti ja neuropsykiatrisesti oireilevien lasten hoito- ja kasvatustyössä ovat vakuuttavat ja meillä on erinomaiset lähtökohdat yhteiselle tulevaisuudelle ja toiminnan jatkokehittämiselle”, Mäkelä iloitsee.

Sospro Allekirjoitus
Kuvassa vaseammalta: Jussi Jaatinen, Teemu Annala, Antti-Ville Lemmetty, Tina Mäkelä, Mari Salomaa

”Olen todella tyytyväinen, että saimme arvostetun ja korkeatasoisen Sospron osaksi CTM:ää ja Antti-Ville Lemmetyn mukaan tiimiimme. Sospron sijainti Pirkanmaalla ja sen palvelut täydentävät täydellisesti CTM:n palveluverkostoa.”, Teemu Annala hehkuttaa. ”Halu panostaa laatuun tarkoittaa meille vahvempaa osaamispohjaa, kykyä panostaa palveluiden ja johtamisen kehittämiseen ja parempaa kustannuskilpailukykyä. Yhdistymisellä varmistamme paremman palvelukyvyn asiakkaille ja riittävät kehitysresurssit. Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja meillä on käynnissä kaksi merkittävää rakennushanketta Tampereella ja Janakkalassa. Hoitoa ja kasvatusta tukevat tilat yhdessä henkilöstön välittämisen ja osaamisen kanssa takaavat parhaat palvelut asiakkaillemme”, Annala kertoo.

The post CTM ja Sospro yhdistyvät ja luovat yhdessä vahvan toimijan lastensuojeluun appeared first on CTM Oy Sosiaali- ja terveyspalvelut.