Yritysuutiset

Aavarinteen pestuumarkkinoilla innostunut tunnelma

Janakkalaan rakennettavan Aavarinteen ensimmäinen rekrytointitapahtuma järjestettiin Turengissa 30.11.2018. Tapahtumapäivä oli perjantai, eikä päivän sopivuudesta pestuumarkkinoille näin pikkujoulukautena ollut varmuutta.  Otimme riskin, joka yllätti meidät järjestäjät positiivisesti.  Paikalle saapui yli kaksikymmentä lastenkodeistamme kiinnostunutta sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, kuulemaan uusista työllistymisnäkymistä!!!

Tapahtuman järjestämiseen valitsemamme tilan halusimme laittaa mahdollisimman viihtyisäksi, jossa yrityksemme värimaailman lisäksi tulijoille välittyisi lämpö ja jokaisen vieraamme arvostaminen, kuten meille on tavanomaista myös lastenkodeissamme vieraita vastaanottaessamme. Kanta-Hämeen toiminnanjohtaja Eveliina Selänpää kertoi Mansikkapuiston kasvutarinaa kuulujoille.  Konsernin palvelujohtaja kertoi CTM-konsernista työnantajana, sijaishuollon palveluiden tuottajana ja lastensuojelupalveluiden kehittäjänä.

Janakkalan kunnasta tilaisuuteen oli saatu vieraiksi kunnan elinvoimapäällikkö Ismo Holstila sekä kunnanhallituksen puheenjohtaja Pirjo Alijärvi, jotka kertoivat paikallaolijoille Janakkalan kunnan vetovoimatekijöistä.  Janakkalan kunta tarjoaa hyvällä tonttipolitiikalla, päivähoitopalveluilla ja koulutarjonnalla, viihtyisällä miljööllä sekä hyvällä sijainnilla, monia lapsiperheitäkin muuttoon houkuttelevia tekijöitä.   Kunnan palvelutarjonnalla ja kiinnostavuudella on suuri merkitys, kun tavoitteena on saada rekrytoiduksi noin 30 uutta työntekijää Aavarinteeseen.  Intressimme kunnan edustajien kanssa ovat siis yhteiset.

Järjestämämme pestuumarkkinat olivat oiva tapa tehdä tutuksi lastenkotihankettamme Janakkalassa sekä myös saada ensimmäiset työpaikkahakemukset lastenkotien ohjaajan tehtäviin. Eveliina Selänpää teki hakijoiden kanssa useita sähköisiä työhakemuksia Aavarinteen lastenkoteihin tapahtuman kuluessa.  Monet tapahtumassa olleista kiittelivät mahdollisuutta tehdä jo pestuumarkkinoilla työhakemus. Muutenkin pestuumarkkinat saivat positiivista palautetta.

Pestuumarkkinoilla oli hyvä tunnelma koko tapahtuman ajan ja paikallaolijat olivat niin innostuneita kuulemaan lisää toiminnastamme, että tapahtuma venyi aiottua pidemmäksi. ”Vieraat viihtyivät” ja moni sanoi tapahtumasta sekä CTM-konsernista jääneen todella hyvän mielikuvan.

Mukavaksi tapahtumaksi koetut pestuumarkkinat, toteutetaan uudelleen myös muualla, joten ne jotka eivät nyt syystä tai toisesta päässet paikalle, ovat tervetulleita seuraavaan iltaamme, joka järjestetään Hämeenlinnan Ammattikorkeakoulun tiloissa Hämeenlinnassa 15.1.2019 klo 16-19. Toivotamme tervetulleiksi tapahtumaan uusista lastenkodeistamme kiinnostuneet sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset!

Rekrytointiterveisin,

Eveliina Selänpää ja Tina Mäkelä