Yritysuutiset

CTM Oy Sosiaali- ja terveyspalvelut laajenee Kanta-Hämeeseen ja ostaa Mansikkapuisto Oy:n

Kirjoittanut Mari Laaksoharju 1.11.2017 12:13

CTM Oy Sosiaali- ja terveyspalvelut (jäljempänä ”CTM”) on ostanut Mansikkapuisto Oy:n (jäljempänä ”Mansikkapuisto”) koko osakekannan 31.10.2017 allekirjoitetulla osakekaupalla. Yritysostolla CTM:n toiminta laajenee Kanta-Hämeeseen lastensuojelun sijaishuoltoon ja avopalveluihin. Avohuollon palvelut kattavat jälkihuollon palvelut, perhetyön ja lapsiperheiden kotipalvelun. Mansikkapuiston yrittäjä Eveliina Selänpää jatkaa Mansikkapuiston johdossa CTM:n Kanta-Hämeen toiminnanjohtajana. Mansikkapuiston työntekijät jatkavat osana CTM-konsernia vanhoina työntekijöinä.

”Mansikkapuistolla on vakiintunut asema Kanta-Hämeessä ja uskollinen asiakaskunta Etelä-Suomessa. Olen toiminut lastensuojelussa lähes 30 vuotta ja perustin Mansikkapuiston yli 20 vuotta sitten. Toimintaympäristö on muuttunut ja tulee muuttumaan paljon ja koin, että tässä vaiheessa oli hyvä ajankohta miettiä hallittuja muutoksia.”, Mansikkapuiston toimitusjohtaja Eveliina Selänpää kertoo. ”CTM:n arvot ja näkemykset tulevaisuudesta ja lastensuojelun palveluiden kehittämisestä innostivat lähtemään mukaan isompaan kokonaisuuteen ja uuteen kasvutarinaan”, Selänpää jatkaa.

”Mansikkapuiston visionäärinen ja ennakkoluuloton työskentely sijaishuollon ja avopalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa on osoitus kovasta kunnianhimosta paremman laadun tuottamiseksi.”, CTM:n palvelujohtaja Tina Mäkelä kertoo. ”Mansikkapuiston asiakaslähtöinen laatuajattelu sopii yhteen CTM:n kanssa ja odotamme innolla alkavaa yhteistyötä nykyisten ja uusien palveluiden kehittämisessä asiakkaan parhaaksi”, Mäkelä iloitsee.

”Lastensuojelupalvelut ovat inhimillisesti ja kansantaloudellisesti iso hyvinvointivaltion panostus lasten ja perheiden hyväksi”, CTM:n toimitusjohtaja Teemu Annala toteaa. ”Panostusten vaikuttavuuden mittaamisessa on kuitenkin isoja haasteita ja siksi on iso tarve uudenlaiselle ajattelulle ja uusille työkaluille. Mansikkapuisto on kehittänyt työkaluja mm. Sitran vaikuttavuuskiihdyttämössä ja näemme mielenkiintoisia mahdollisuuksia laajentaa tehtyä työtä kattamaan kaikki lastenkotimme Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. CTM haluaa olla kunta-asiakkaiden ensisijainen vaihtoehto laadukkailla ja inhimillisillä palveluilla. Mansikkapuisto on alan valtakunnallisia pioneereja yksityisten lastensuojelupalveluiden tuottajana ja olemme todella otettuja siitä, että Eveliina Selänpää innostui meidän suunnitelmista ja päätti tarttua tilaisuuteen jatkaa toimintaa osana CTM:ää”, Annala hehkuttaa.

Lisätietoja:

CTM:n toimitusjohtaja Teemu Annala, p. 0405337568, teemu.annala@ctmoy.fi

CTM:n palvelujohtaja Tina Mäkelä, p. 0407470135, tina.makela@ctmoy.fi

Mansikkapuiston toimitusjohtaja Eveliina Selänpää, p. 0405226989, eveliina.selanpaa@mansikkapuisto.fi

CTM Oy Sosiaali- ja terveyspalvelut on suomalainen yrittäjävetoinen yritys, joka toimii Varsinais-Suomessa ja omistaa Ravanikodit Satakunnassa. Asiakaspaikkoja on 63 ja henkilöstöä noin 100. Toiminta perustuu ISO9001:2008:n mukaisesti sertifioituun laatujärjestelmään.

Mansikkapuisto Oy:llä on lastenkoti Hämeenlinnassa ja monipuoliset avopalvelut Kanta-Hämeen alueella. Avopalvelut kattavat muun muassa Hämeenlinnassa olevat 10 itsenäistymis- ja tukiasuntoa, perhetyön ja lapsiperheiden kotipalvelut. Henkilöstöä on 20.

The post CTM Oy Sosiaali- ja terveyspalvelut laajenee Kanta-Hämeeseen ja ostaa Mansikkapuisto Oy:n appeared first on CTM Oy Sosiaali- ja terveyspalvelut.