Töihin meille?


Me uskomme lapsessa olevaan hyvään. Se edellyttää jokaiselta sosprolaiselta lämpöä ja luottamusta lapsia, perheitä ja työkavereita kohtaan. Se edellyttää rautaista ammattitaitoa ja osaamista. Työnantajana olemme sitoutuneita luomaan lastensuojelun ammattilaisille parhaat mahdolliset toimintaedellytykset innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä, jossa kaikkien on hyvä ja turvallinen olla. Arvostamme erilaisuutta ja näemme siinä mahdollisuuden tiimin kasvulle, kun erilaiset persoonat ja osaamisalueet kohtaavat. Se luo ainutlaatuisen työryhmän.

Työntekijöillämme on sosiaali- ja terveysalan tutkinto tai muu lastensuojelualalle soveltuva ammatillinen perustutkinto. Työskentelemme pääasiassa lastensuojelun sijaishuoltoon liittyvien asioiden parissa. Lasten koulutyön tukemiseksi teemme tiivistä yhteistyötä myös sivistystoimen kanssa ja avopalveluissa esimerkiksi lapsiperheiden kotipalvelut, perhetyö ja perhekuntoutus tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen.

Uskomme sosprolaisten ammattitaitoon ja osaamiseen. Panostamme esimiesten kehittämiseen ja heidän rooliinsa mahdollistavina esimiehinä. Esimiehen tehtävänä on rakentaa omaan tiimiinsä vuorovaikutuksen kenttää, johon jokainen tiimin jäsen tuo oman osaamisen ja intohimonsa tehdä laadukasta lastensuojelua ja auttaa lapsia, nuoria ja perheitä yhdessä eteenpäin.

Innostavan ja kannustavan ilmapiirin lisäksi tarjoamme työsuhteeseen monipuoliset työsuhde-edut ja tukirakenteet laadukkaan ja vaikuttavan työn tekemiseksi.

Meitä sosprolaisia on yli 300. Haluatko liittyä työyhteisöömme? Tutustu meihin ja katso avoimet työpaikkamme.