Janakkala


Janakkalassa Naavamäen toimintayksikkö tarjoaa laadukkaita lastensuojelun sijaishuollon palveluita Turengin keskustassa, lähellä luontoa hyvien kulkuyhteyksien päässä isommista kaupungeista. Naavamäki on aloittanut toimintansa 1.3.2019, jolloin ovensa lapsille avasi lastenkoti Aavankivi ja erityislastenkoti Kanerva. Kokonaisuus täydentyi 1.4.2019 erityislastenkoti Kaarnan avattua ovensa. Naavamäen toiminnanjohtaja on Annika Salo, annika.salo@sospro.fi, 050 516 2886.

Keväällä 2020 avasimme Turenkiin erityistason lastenkoti Pähkylän. Pähkylä sijaitsee Kiipulan ammattiopiston välittömässä läheisyydessä rauhoittavassa maaseutumaisemassa. Luonto ja eläimet ovatkin tärkeä osa Pähkylän arkipäivää. Pähkylän toiminnanjohtaja on Jenni Raikamaa, jenni.raikamaa(at)sospro.fi, 040 534 6182.

Turengissa lastenkotimme henkilöstö koostuu neljästä moniammatillisesta tiimistä, joiden arjen työtä johtaa yksikön johtajat. Aavankivessä työskentelee kuusi ohjaajaa ja yksikön johtaja, erityislastenkodeissa henkilöstö koostuu yksikön johtajasta, seitsemästä ohjaajasta ja vastuusairaanhoitajasta. Moniammatillisuus näkyy henkilöstössä niin erilaisten sosiaali- ja terveysalan tutkintojen kuin työkokemusten ja muun erityisosaamisen valossa. Jokainen tekee työtä omilla vahvuuksillaan ja jokaisen erilaisuus on rikkautta Sosprossa.