Alavus


Etelä-Pohjanmaalla keskeinen voimavaramme on lastensuojelutyöhön motivoitunut, ammattitaitoinen ja jatkuvaan itsensä kehittämiseen sitoutunut henkilöstö.Vaahteramäen henkilöstö rakentuu moniammatillisuuteen perustuen. Työntekijöillä on laaja tuntemus lastensuojelutyön arjesta ja hyödynnämme tätä niin sijaishuollon palveluissa kuin avopalveluissa. Työntekijöiden koulutustaustat ovat sosiaalialan, nuorisotyön, terveydenhuollon ja kasvatuksen saralta.

Etelä-Pohjanmaan avopalveluiden tiimi kuvailee itseään näin:

Meillä jokainen asiakas kohdataan kunnioittavasti, yksilönä ja samalta tasolta. Avopalvelujen tiimi täydentää toisiaan ja toistensa osaamista. Tiimi on yhdenvertainen, yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta. Asiakkaan puolesta meillä ei tehdä, vaan asiakasta ohjataan, motivoidaan ja vastuutetaan. Epäonnistua saa ja kompuroida, me autamme takaisin jaloilleen. Huumori on rankkaa, mutta niin on elämäkin.

Tervetuloa hyvään jengiin!

Vaahteramäen Torpan tiimi kuvailee itseään näin:

Torpan sekalainen seurakunta toimii rautaisella yhteishengellä, yhtenä vahvana ja aitona joukkona. Jokainen saa olla täysin oma itsensä ja tuoda esille omaa persoonaansa. Meillä on hyvä ilmapiiri ja juttua lentää työnkin ulkopuolelta rennolla otteella. Meillä kaikilla on aito halu auttaa ja kaiken keskiössä onkin nuorten hyvinvointi.

Vaikka kaikki on täysin erilaisia, me Torpassa ollaan kuin yksi iso perhe.

Tervetuloa hyvään jengiin!