Ratkaisukeskeinen Perhevalmentaja -koulutus

(10op tai 15op) Neuropsykiatrinen valmennus on tarkoitettu henkilöille, joilla on neuropsykiatrisia erityishaasteita (ADHD/ADD, asperger, autismi, tourette, kielelliset erityishaasteet ja muut kehitysviivästymät). Valmennuksen lähtökohtana on se, että neuropsykiatriset haasteet ovat ominaisuus, jonka kanssa opitaan elämään ja toimimaan arjessa. Lisätietoa.

Perhevalmennusta tehdään, kun perheessä on jonkun perheenjäsenen neuropsykiatrisesta ominaisuudesta, päihde- tai mielenterveysongelmista tai perheen muista erityistarpeista johtuvia haasteita. Valmennuksessa pyritään löytämään perheelle sopivimmat keinot arjen sujumiseksi ja lähdetään yhdessä tukemaan ja vahvistamaan sitä, mikä perheessä on toimivaa. Tavoitteena on opastaa vanhempia kasvatustehtävässä ja etsiä perheelle sopivia käytännön ratkaisumalleja haasteellisiin tilanteisiin. Jokaisen perheen kanssa laaditaan yksilökohtaiset tavoitteet, jotka ohjaavat työskentelyä. Perhevalmennus pohjautuu ratkaisukeskeiseen neuropsykiatriseen valmennusmenetelmään ja toiveena on, että koulutukseen hakeutuvalla on jo ennestään neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus.

Räätälöidyt neuropsykiatrisen valmennuksen koulutukset

Tarjoamme myös räätälöityjä koulutuspaketteja työyhteisöjen tarpeeseen. Kysy tarjousta tiina.rasanen@sospro.fi

Seuraava koulutus

Seuraava koulutus alkaa Tampereella elokuussa 2018. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna ja pitää sisällään 12 lähiopetuspäivää sekä itsenäisiä tehtäviä ja käytännön menetelmien harjoittelua. Koulutus pitää sisällään myös perhetapaamisten toteuttamista ja tapaamisten itsereflektointia valmennuksen näkökulmasta. Koulutuksessa tutustutaan myös neuropsykiatrisia haasteita ja perhetyötä käsittelevään kirjallisuuteen, erilaisiin perhetyön menetelmiin ja jokainen koulutettava tekee oppimismatkaansa kuvaavan portfolion. Koulutus on 15 opintopisteen mittainen.

Lähiopetuspäivät

Lähiopetuspäivät pidetään klo 9.00-16.00, paikka on vielä avoin.

30.-31.8.2018

20.-21.9.2018

25.-26.10.2018

22.-23.11.2018

17.-18.1.2019

14.-15.2.2019

 

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 1200€ + alv 24% ja maksun voi suorittaa 1-4 erässä.
Pohjakoulutusvaatimuksena on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan tutkinto ja neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus.

 

Teemme koulutusyhteistyötä sekä Etelä-Pohjanmaan Opiston että Hämeenlinnan kesäyliopiston kanssa. Koulutuksistamme saa lisätietoa myös Koulutus.fi -palvelun kautta. Meitä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Hae tänään!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, koulutus- ja työhistoriastasi ja miksi haet valmentaja-koulutukseen sähköpostilla tiina.rasanen@sospro.fi

Haethan koulutukseen 30.5.2017 mennessä!!!

Ryhmään otetaan 20 opiskelijaa.

Tai ota yhteyttä

10 + 5 =